Altınkılıç Kefirix Ballı & Muzlu 250 Ml #30128318 | CarrefourSA
Marka: ALTINKILIÇ

Altınkılıç Kefirix Ballı & Muzlu 250 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
23,95 TL

adet
İçecekler reyonu içerisinde birbirinden farklı lezzetlere sahip ürünler yer almaktadır. Hepsi özel dolaplarda saklanmakta ve tazeliğini korumaktadır. Katkı maddesi ve zararlı bileşenlerden oluşmayan bu içecekler reyonu içerisinde bazı ürünler insan vücuduna katkıları ile bilinmektedir. Bu ürünlerden biri de Altınkılıç Kefirıx Ballı & Muzlu 250 Ml olmaktadır. Kefir reyonu içerisinde bulunan ürün, mucizevi sırları ile fermente bir süt içeceği olmaktadır. CarrefourSA reyonlarında yerini alan bu ürüne tek tık ile kolayca erişim sağlayabilirsiniz.Altınkılıç Kefirıx Ballı & Muzlu 250 Ml içerisinde bulunan bal ve muz araması hoş bir tada sahiptir ve güne dinç bir şekilde başlamanızı sağlar. Ürünün bileşenleri ve enerji değerleri paketi üzerinde eyer almaktadır. Lezzeti ile sizi alıp götürecek bu içecek kefir reyonu içerisinde sizleri beklemektedir. Ürünü sepetinize ekledikten sonra alışverişinizi sonlandırabilirsiniz dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme yapabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
PASTÖRİZE İNEK SÜTÜ, KEFİR MAYASI, KEFİR KÜLTÜRÜ, BALLI-MUZLU MEYVE SOSU(%15)[MUZ PÜRESİ(%5), BAL(%0,75), LİMON SUYU KONSANTRESİ, ŞEKER, MODİFİYE NİŞASTA, KIVAM ARTTIRICILAR(KEÇİ BOYNUZU GAMI, GUAR GAM)]

Alerjen Bileşenler
SÜT

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
2-4°C SOĞUKTA MUHAFAZA EDİLMELİDİR. AÇILDIKTAN SONRA 3 GÜN İÇİNDE TÜKETİLMELİDİR. SON TÜKETİM TARİHİ(STT) VE PARTİ SERİ NO(P/S NO) AMBALAJ ÜZERİNDEDİR. SON TÜKETİM TARİHİNDEN ÖNCE TÜKETİLMELİDİR.

Kullanım Talimatı
SOĞUK İÇİNİZ. İÇMEDEN ÖNCE ÇALKALAYINIZ.

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ALTINKILIÇ GIDA VE SÜT SAN. TİC. A.Ş. CAMİ KEBİR MAH. ESENTEPE CD. NO:47 EZİNE/ÇANAKKALE

İşletme Onay No
TR 17-0023

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 79 4
Enerji (kj) 332 4
Yağ (g) 3 4
Doymuş Yağ(g) 2 10
Karbonhidrat (g) 10.3 4
Şekerler (g) 3.9 4
Protein (g) 2.7 5
Tuz(g) 0.1 2
Kalsıyum (mg) 120 15
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız