Balparmak Yayla Ve Ova Çiçek Balı 225 Gr #30152142 | CarrefourSA
Marka: BALPARMAK

Balparmak Yayla Ve Ova Çiçek Balı 225 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
104,90 TL 83,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

İlkbaharın ılık rüzgarlarına karışan çiçek kokularının verdiği sınırsız mutluluğu, Anadolu’nun uçsuz bucaksız yayla ve ovalarından derlenen bir Balparmak lezzetiyle damağınızda hissetmeye ne dersiniz? Öyleyse Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı ile tanışmaya hazır olun!

Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı’nın içeriğini, ortalama 500 metre rakımda yetişen çeşit çeşit yayla ve ova çiçeklerinden elde edilen ballar oluşturuyor. Nektar kaynaklarının özgün aromalarına sahip olan yayla ve ova balı; aynı zamanda bu çiçeklerin düşük nem oranı sayesinde yumuşak tadıyla da beğeni topluyor. Siz de Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı (225 gr.)’nı hemen sipariş vererek, keyifle tüketeceğiniz bu ürüne 40 yıllık deneyim güvencesiyle ulaşabilirsiniz!

Yayla ve Ova Balı Nedir?

Yayla ve ova balı, Balparmak’ın ortalama 500 metre rakıma sahip yayla ve ovalık alanlardan derlediği çiçek ballarının özel bir seçkisidir.

Yayla ve Ova Balı Ne Zaman Toplanır?

Arıcılar, kovanlarını yayla ve ovalara havaların ısındığı ilkbahar aylarında kurmaya başlar. Yaz aylarında ise bal sağımı gerçekleştirilir.

Balparmak  Yayla ve Ova Çiçek Balı (225 gr.) Ne İçerir?

Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı, elde edildiği bitkilerin aromasını taşıyan aromatik bileşiklerin yanı sıra değerli enzimler ve lifler içerir. Ayrıca bu balın içeriğinde belirli mineraller ve çeşitli vitaminler de bulunur.

Yayla ve Ova Balı Ne İşe Yarar?

Yayla ve ova balı, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin ve enerji öğelerini karşılamak adına lezzetli bir alternatif sunar.

Yayla ve Ova Balı Ne Kadar Tüketilmelidir?

Balın günlük ideal tüketim miktarı, hem yetişkinler hem de çocuklar için vücut ağırlığı ile doğru orantılı (1 kg - 1 gr) olacak şekilde belirlenebilir. Bununla birlikte, 0-1 yaş arası çocuklar kesinlikle bal tüketmemelidir. Kronik hastalığı ya da alerji riski bulunan kişilerin ise bal tüketmeden önce doktora danışması önerilir.

Balparmak  Yayla ve Ova Çiçek Balı (225 gr.) Tadı Nasıldır?

Anadolu’nun zengin bitki çeşitliliğine sahip yayla ve ovalarından derlenen Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı, yumuşak aromalı ve yoğun kıvamlıdır.

Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı (225 gr.) Kalori Değeri Nedir?

 

100 gram Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı, 304 kalori (kcal) değerindedir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız