Beyoğlu Klasik Karışık Meyve Aromalı Gazlı İçecek 250 ml Şişe #30146921 | CarrefourSA
Marka: BEYOĞLU

Beyoğlu Klasik Karışık Meyve Aromalı Gazlı İçecek 250 ml Şişe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
16,00 TL

adet
Beyoğlu Klasik Karışık Meyve Aromalı Gazlı İçecek 250 ml Şişe

 

İçeceklerin 7'den 70'e herkesçe sevilen ürünlerinden biri olan Beyoğlu klasik gazoz 250 ml cam şişe ile günün yorgunluğunu üzerinizden atmanız sandığınızdan çok daha kolay olacaktır. İçerisinde bulunduğu cam şişesinin tasarımı, adını aldığı Beyoğlu'nun önemli simgeleri arasında yerini alan Galata Kulesi'nin etkilerini göstermektedir. Ferahlatıcı etkisini ilk yudumunda dahi ortaya koyan ve yerel lezzetiyle akılları başlardan alan ürün, gazoz kategorisinin tercihi en fazla olan ürünlerinden biri olmaktadır. Her mevsimin sevilen içeceklerinden biri olsa da daha çok yaz aylarının sıcağında serinletici etkisiyle kişileri mest eden bu ürün aldığınız her yudumda kendinizi eski İstanbul'da bulmanızı sağlayacaktır. O halde Beyoğlu kalitesiyle karşınıza çıkarılan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Sade gazoz bölümünden rahatça erişebileceğiniz Beyoğlu klasik gazoz 250 ml cam şişe ile sofralarınızı eksiksiz kılabilirsiniz. Gazlı içeceklerin en çok sevilen bu ürünü sade oluşuyla herkese hitap etmeyi başarmış olan eşsiz lezzetiyle ise serinlerken rahatlayabilmenize yardımcı olan ürünlerden biri olacaktır. O halde 250 milimlik cam şişesiyle karşınıza çıkan bu ürünü sizler de sofralarınızdan eksik etmeyin.

İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker, Karbondioksit, Asitlik Düzenleyiciler (Sitrik Asit Ve Sodyum Sitratlar), Frambuaz , Limon Ve Lime Aroma Vericileri, Koruyucu (Sodyum Benzoat).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Temiz, Kuru Ve Serin Bir Ortamda Güneşten Koruyarak Saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Beyoğlu Gazozu İçecek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000072

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 42 2
Enerji (kj) 180 2
Karbonhidrat (g) 10.5 4
Şekerler (g) 10.5 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız