Bigpoint Elişi Kağıdı #30283233 | CarrefourSA
Marka: BİGPOİNT

Bigpoint Elişi Kağıdı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
3,00 TL

0,30 TL / Adet

Elişi Kağıdı

El işi aktiviteleriniz için renkli bir desteğe ne dersiniz? Bir pakette 10 farklı renk alternatifiyle size sunulan BigPoint Elişi Kağıdı, ek boya ya da kalem ihtiyacı olmadan tasarımlarınızı renklendirmenizi sağlıyor.

A4 boyutunda ve farklı renklerde size sunulan BigPoint Elişi Kağıdı’nı renkli bir yüzey kaplama malzemesi olarak değerlendirebileceğiniz gibi küçük hediyelerinize özgün tasarımlı paketler yapmak için de kullanabilirsiniz. Rengârenk el işi kağıtlarını çocuklarınız için hazırlayacağınız birçok eğitici ve öğretici aktivitede başrol olarak değerlendirebilirsiniz. Kes-yapıştır etkinlikleri için de oldukça iyi bir seçim olan BigPoint Elişi Kağıdı’nı dilediğiniz formda süslemeler yapmak için kullanabilirsiniz. Bir yüzü renkli bir yüzü beyaz olarak tasarlanmış BigPoint Elişi Kağıdı, geniş kullanım alanıyla birçok hobi etkinliğinizde kurtarıcınız olacak.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız