Biryağ Ayçiçek Yağı 5 LT Pet #30075796 | CarrefourSA
Marka: BIRYAG

Biryağ Ayçiçek Yağı 5 LT Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
217,00 TL 209,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Biryağ Ayçiçek Yağı 5 LT Pet

Ayçiçek yağları, mutfaklardaki en önemli yağ ürünleri olarak hemen her yemekte kendilerine yer bulabilir. Evde yapılan pasta, kurabiye ve poğaça gibi çay sırasında atıştırmalık yiyeceklerin yanı sıra, ana yemeklerde ve salatalarda da kullanılan ayçiçek yağı, yer aldığı yemeklere lezzet vermekle birlikte, bu yemeklerin besleyici değerlerini de artırır.

Yalnızca yemeklerin hazırlanma süreçlerinde değil; patates, börek, köfte ve çeşitli mevsim sebzelerinin kızartılmasında da kullanabileceğiniz Biryağ Ayçiçek Yağı 5 Litre Pet ile kızartmalarınız daha lezzetli hale gelecek. Makarna, mantı ve çorbalar için hazırlayacağınız salçalı ya da farklı içerikli soslarda da tercih edebileceğiniz ayçiçek yağları, bulundurdukları vitaminlerle ve minerallerle bağışıklık sisteminizin güçlendirilmesine de yardımcı olur.

Ayçiçek yağlarında bulunan A, D, E ve K vitaminleri sayesinde, cildinizin daha canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir, kemiklerinizi güçlendirebilirsiniz. Biryağ yağda yer alan Omega yağ asitleri zihinsel ve bedensel aktiviteleriniz için de faydalıdır.

CarrefourSA Sıvı Yağlar reyonunun Ayçiçek Yağı bölümünde yer alan ürünü hemen sepetinize ekleyip kolaylıkla satın alabilir, kendinize ve sevdiklerinize birbirinden hafif öğünler hazırlayabilirsiniz.

Ürün Kodu: 301915

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız