Bubu Colorland Simli Eva 20x30 Cm #30283200 | CarrefourSA
Marka: BUBU

Bubu Colorland Simli Eva 20x30 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,99 TL

Colorland Simli Eva 20X30 Cm

Colorland Simli Eva, el işi saatlerine ve sanat derslerine ışıltı katmaya geliyor! Siz de klasik renkli el işi kağıtlarını simlerle süsleyerek bambaşka bir boyuta çıkan Colorland Simli Eva ile çok daha yaratıcı ve eğlenceli objeler tasarlayabilirsiniz!

20x30 santimetrelik dikdörtgen formuyla dosya klasörleri ve çantalara rahatlıkla sığabilen Colorland Simli Eva paketinin içerisinde 10 adet el işi kağıdı var. Bu kağıtların her biri, birbirinden farklı renklerde. Beyazdan siyaha kadar tüm ana renkleri bir araya getiren Colorland Simli Eva'nın en önemli özelliği ise kağıtların üzerindeki ışıltılı sim parçaları. Siz de kaliteli hamuru el işi makasları ile kolaylıkla kesilebilen 1,8 milimetre kalınlığındaki Colorland Simli Eva ile çocuğunuzun partileri için eğlenceli şekiller oluşturabilirsiniz. Çocukların sanat derslerinde yaratıcılığını ortaya çıkarmasına destek olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız