Cappy Bahçe Kayısılı Meyve Suyu Karton Kutu 200 ml #30096897 | CarrefourSA
Marka: CAPPY

Cappy Bahçe Kayısılı Meyve Suyu Karton Kutu 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
9,00 TL

adet
Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi, dilerseniz okulda, dilerseniz işte ferahlamak için tüketebileceğiniz ve yumuşak içimi ve nefis aroması ile ikramlarınızda en lezzetli içecek çeşitlerinden Cappy Kayısılı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.131 yıldır ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Coca-Cola Şirketi olarak, 200'ü aşkın ülkede, 3.800'den fazla ürün çeşidimizle dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketiyiz. Merkezi Atlanta'da bulunan şirketimizin başkanlığını ve CEO' luğunu Muhtar Kent yürütüyor. Şirketimizin portföyünde, başta dünyanın en değerli ve en tanınan markalarından Coca-Cola olmak üzere, 19’u azaltılmış, düşük veya sıfır kalorili seçenekleri bulunan ve değeri 1 milyar doların üzerinde 21 adet marka yer almaktadır. Milyar dolarlık markalarımız arasında, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Dal Valle, Georgia ve Gold Peak de bulunmaktadır. 700.000’i aşkın sistem çalışanımız ile 500'den fazla markayı tüketicilerimizle buluşturuyoruz.
İçindekiler Bilgisi
Su, Konsantreden Üretilmiş Kayısı Suyu En Az %40, Şeker Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu, Aroma Vericiler, Asitliği Düzenleyici (Sitrik Asit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Tüketime Hazır Ürün. Açmadan Önce Çalkalayınız. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanmalı Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir

Süzme Ağırlık
200

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola İçecek A.Ş. Barakfakih Mah.27.Caddeno:5 Kestel/Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 52
Enerji (kj) 222
Karbonhidrat (g) 12.7
Şekerler (g) 12.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız