Cappy Limonata Pet 1 Litre #30126394 | CarrefourSA
Marka: CAPPY

Cappy Limonata Pet 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,50 TL

adet
Yaz kış demeden her mevsim güvenle ve keyifle tüketilen içeceklerden olan limonatalar özellikle sıcakların arttığı yaz mevsimlerinde ferah ve sağlıklı bir tercih olarak daha fazla talep görmektedir. Bu ürünler arasında kalitesi ve lezzeti ile en bilindik tercihlerden olan Cappy Geleneksel Limonata Pet 1 lt her yaştan insanın damak tadına uygun geleneksel sevilen limonata lezzetini istediğiniz öğünde tüketebileceğiniz hazır bir biçimde satışa sunuyor.İçecekler bölümündeki CarrefourSA reyonlarında meyve aromalı içecekler arasından satın alabileceğiniz bire ürün olan Cappy Geleneksel Limonata Pet 1 lt lezzetli bir ferahlık için aranılan tercih olmasının yansıra sağlık açısından da kullanışlı bir içecek arayanların doğru tercihi. Yıllardır çıkardıkları içecekler ve meyve suyu ürünleri ile bilindik bir marka olarak güven sağlayan Cappy ürünleri arasında bulunan geleneksel limonata tadını doyasıya yaşayabileceğiniz ve güvenle kendinize ve sevdiklerinize sunabileceğiniz güzel bir içecek. İçerdiği katkısız doğal formülü ile güvenilir bir tercih olarak tüm ailenin istenilen her öğünde tüketebileceği bir içecek olan Cappy geleneksel limonata 1 litrelik pet şişesinde satışa sunuluyor.
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker, Limon Suyu Konsantresi, Asitliği Düzenleyiciler ( Sitrik Asit , Sodyum Sitrat,Sodyum Glukonat ) Antioksidan ( Askorbik Asit ) , Kıvam Arttırıcılar ( Akasya Gamı, Ağaç Reçinesinin Gliserol Esterleri ) Aroma Vericiler, Renklendiriciler,

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Direkt Kullanım İçindir. Soğuk İçilmesi Tavsiye Edilir.

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dağıtım A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K00244

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 55
Enerji (kj) 233
Karbonhidrat (g) 13.2
Şekerler (g) 13.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız