Carrefour Mısır Yağı 5 lt #30078256 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Mısır Yağı 5 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour Mısır Yağı 5 lt

Sağlıklı mutfaklarda kullanılan en önemli malzemelerden biri olan yağ seçiminde, kaliteli alternatiflerden biri olarak Carrefour Mısır Yağı 5 lt tüketicinin beğenisine sunuluyor. Beş litrelik teneke kutusunda alıcısına ulaşan ürün, uzun süre çok çeşitli yemeklere eşlik ediyor. Hafif yapısı, kokusuz oluşu ve açık sarı rengi ile ağır yemeklerden kaçınanlar için uygun bir yağ olarak öne çıkıyor. Mısırdan tamamen doğal şekilde elde edilen ürün, içerisinde başka yağlardan herhangi bir karışım ya da suni madde barındırmıyor.

CarrefourSA raflarında Mısırözü Yağı reyonunda satışa sunulan ürün, farklı yemekleri en hafif lezzette tatlandırıyor. Et yemeklerinde kullanılabildiği gibi, etsiz ve kıymasız sebze yemeklerine de tat katıyor. Ürün, çok sağlıklı ve yağını çekmemiş kızartmalar yapmak için de iyi bir seçenek oluşturuyor. Ayrıca, salatalarda rahatlıkla kullanılıyor. Siz de mutfağınızda emek verdiğiniz yemeklerin en lezzetli şekilde hazırlanması ve ailenizin sağlıklı beslenmesi için, rafine mısır yağı ile en güzel sofraları kurabilirsiniz.

Gurur duyacağınız en güzel yemeklerle sevdiklerinize lezzeti yaşatmak için hemen ürünü alışveriş sepetinize ilave edebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Rafine Misir Yagi

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Bunge Gida Sanayi Ve Ticaret A.S. Kucukyali Centrium Is Mrkz. Maltepe/Istanbul

İşletme Kayıt No
TR-39-K-000065

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 900
Enerji (kj) 3700
Yağ (g) 100
Doymuş Yağ(g) 10.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız