Chicco Pipetli Eğitim Bardağı 12 Ay+ Erkek #30267024 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Pipetli Eğitim Bardağı 12 Ay+ Erkek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
96,55 TL

Chicco Pipetli Eğitim Bardağı 12 Ay+ Erkek

1 yaşından büyük erkek bebeklerin bardağa geçiş aşamasında kullanabileceği Chicco Pipetli Eğitim Bardağı, anne ve babaların işini çok kolaylaştıracak! Ergonomik dizaynı sayesinde minik bebeklerin rahatlıkla kavrayabildiği Chicco Pipetli Eğitim Bardağı, desenleriyle de görenleri kendine hayran bırakıyor. 

Chicco Pipetli Eğitim Bardağı'nın kapak kısmında yumuşak uçlu bir pipet yer alır. Formu emziği andıran bu pipet, bebeklerin biberondan bardağa geçme aşamasında yeniliklere alışmasını kolaylaştırır. Isırmaya dayanıklı yapısı sayesinde kolay kolay aşınmayan pipetin yer aldığı kapak kısmında burun boşluğu da bulunur. Böylece miniğiniz rahat bir şekilde bardaktan su içebilir. Dökülmeyi önleyici yenilikçi valf tasarımıyla maksimum güvenlik sunan Chicco Pipetli Eğitim Bardağı rahatlıkla temizlenir. Kullanılmadığı anlarda ağız kısmını örten koruyucu kapak Chicco Pipetli Eğitim Bardağı'nın her an temiz kalmasını sağlar. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız