Coca-Cola Light 4X1 L Pet #30017283 | CarrefourSA
Marka: COCA COLA

Coca-Cola Light 4X1 L Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,00 TL

30 TL ve üzeri siparişlerinizde teslim edilecektir. Toplualımlarda promosyon fiyatı geçerli değildir.

Coca Cola Light 4*1 lt

Diyetinize dikkat ediyor ve kalori hesaplamalarına göre besin tüketiyorsanız, artık kendinizi koladan mahrum bırakmanıza gerek yok. Yemeklerin ve atıştırmalıkların yanında keyifle tüketeceğiniz Coca Cola Light, şeker içermeyen yapısı sayesinde gönül rahatlığıyla içebileceğiniz bir üründür. Klasik Coca Cola lezzetini şekersiz olarak sizlere sunan ürün, kullanımı kolay ve pratik şişesi sayesinde kullanım süresi boyunca tazeliğini muhafaza edebilir.

Normal kola ürünlerinde bulunan şeker dolayısıyla diyet kola içmek isteyenlerin gereksinimlerini karşılayacak lezzete sahip ürün, kendine has aromasıyla büyük beğeni topluyor. Coca Cola’nın özel formülüyle üretilen diyet kolalar arasında en çok tercih edilenlerden biri olan ürün, koladan vazgeçemeyen ve diyetlerinde kola türü içeceklere yer vermek isteyenler için ideal olabilir.

Yemek ya da atıştırmalıklarınızın yanında içeceğiniz light kolayı, buzdolabınızda bir müddet soğuttuktan sonra tüketerek üründen en üst düzeyde lezzeti alabilirsiniz. Spor sonrası ya da sıcak yaz günlerinde susadığınızda keyifle içebileceğiniz ürünü sevdiklerinize de ikram edebilir, onların da bu keyfe ortak olmasını sağlayabilirsiniz.

1 litrelik şişelerden oluşan dörtlü paketler halinde sizlere sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 27186

"
İçindekiler Bilgisi
Su, Karbondioksit, Renklendirici (Karamel), Asitliği Düzenleyiciler (Fosforik Asit, Sitrik Asit), Doğal Aroma Vericiler, Tatlandırıcılar (Aspartam, Asesulfam K), Koruyucu (Sodyum Benzoat), Kafein (Max 0,150 G/L)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız