Command 4'lü Cırt Cırt Bant Büyük Boy #30068643 | CarrefourSA
Marka: COMMAND

Command 4'lü Cırt Cırt Bant Büyük Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
134,90 TL

33,73 TL / Adet

adet
17206 Command Buyuk Boy Cırt Cırt Bant

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde yer alan ürünler evde bize pratik oluşturacak ürünlerden oluşmaktadırlar. Bu ürünlerden biri olan 17206 Command buyuk boy cırt cırt bant ile de artık evinizde matkap ve çivi gibi duvara zarar verecek malzemeler kullanmanızı gerek kalmıyor. Cırt cırtlı özellikte olan bu bantlar, fotoğraflarınız ve tablolarınız için duvarınızda çivi deliği oluşturmanıza gerek kalmadan kolay bir şekilde duvara monte etmenizi sağlayacaktır. İstediğiniz zaman hiçbir iz kalmayacak şekilde bu cırt cırtlı bantları geri çıkartabilirsiniz. Ürünü kullanmak son derece pratiktir. Uygulaması da son derece kolay ve hızlıdır. Her yüzeye kolay bir şekilde uyum sağlayan bu ürün fayans, ahşap, boyalı ve boyasız olan tüm yüzeylerde kullanılabilir. Tüm yüzeylere sıkı bir şekilde yapışan bu ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

17206 Command buyuk boy cırt cırt bant çıkartıldığında arkasında iz, leke veya delik bırakmayacaktır. Ürünün taşıma kapasitesi bir paket için 5,4 kilogramdır. Bir çifti ise ortalama 1,3 kilogram taşır. Ürün paketinin içerisinde 4 adet orta boy cırt cırtlı bant bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız