Command 4'lü Cırt Cırt Bant #30068430 | CarrefourSA
Marka: COMMAND

Command 4'lü Cırt Cırt Bant

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,90 TL 89,99 TL

22,50 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
30068430 - Command 4'lü Cırt Cırt Bant

Ev, ofis gibi tüm yaşan alanlarınızda, duvarları çivi çakarak yıpratmak istemeyen tüketicilerin çokça sipariş ettiği Command 4’lü Cırt Cırt Bant, şimdi 4 adetlik paketleri ile sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Çivi, matkap, çekiç gibi araçları kullanmadan tablo, biblo, saat gibi eşyalarınızı duvara iz bırakmadan asmanıza olanak sağlayan Command Cırt Cırt Bant’lar, duvarlarınızın delinme zorunluluğunu tamamen ortadan kaldırıyor. Böylece duvarınızı delerken yaşadığınız tüm zorlukları da es geçmiş olacaksınız. Üstelik çivi ve matkap kullanmamamıza rağmen, tablo ve fotoğraf çerçevesi gibi ağır eşyalar da bu ürün sayesinde duvarlara asılabiliyor. Daha sonrada duvara asılan eşyalar çıkarılmak istendiğinde de, bantlar herhangi bir iz bırakmadan ve duvarlara zarar vermeden sökülebiliyor.

CarrefourSA’nın Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarının Ev Düzenleme bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, 1 asırdır hayatın günlük ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunan 3M markasının ürünleridir. Bu ürünlerden biri olan ve 4 adet olarak satışa sunulan Command Cırt Cırt Bant’ı sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün kullanım kolaylığını deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız