De Cecco Penne Rigate Makarna 500 Gr #30090222 | CarrefourSA
Marka: DE CECCO

De Cecco Penne Rigate Makarna 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,90 TL 112,43 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
De Cecco Penne Rig

Gıda ve yemek malzemeleri reyonların içerisinde, makarna, pirinç ve bakliyat reyonunda bulunan De Cecco Penne Rig size eşsiz bir makarna lezzeti sunmaya devam ediyor. Taze yumurtalardan ve durum buğdayından elde edilen bu ürün lezzeti ile sizleri büyüleyecek kalitede bir üründür. İçerisinde su ilavesi yoktur. Ekstra ince yapısı sayesinde pratik bir şekilde hazırlanmakta ve kısa sürede servis edilemeye hazır olmaktadır. Özellikle yemek yapmaya vaktiniz yoksa ve en kısa sürede lezzetli bir yemek ile masanızı donatmak istiyorsanız bu ürünü 13 dakika içerisinde kolayca hazırlayabilirsiniz. Soslar ile uyumu da mükemmeldir ve sosları çekerek, onlara kolay bir şekilde yapışır. Sade olarak da tüketilebilmektedir. İstenilen şekilde servis yapılabilir. CarrefourSA reyonlarında sizlere en uygun fiyatlar dâhilinde sunulur.

De Cecco Penne Rig ürününe makarna reyonu içerisinde kolayca ulaşabilirsiniz serin, güneş almayan ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Besin değeri yüksek olan bu ürün, kalori bakımından da düşüktür. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve online, kapıda ödeme seçeneklerinden size en uygun olanından faydalanabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız