Didi Bergamot 1,5 Lt Pet #30115417 | CarrefourSA
Marka: DIDI

Didi Bergamot 1,5 Lt Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,50 TL

adet
"Didi Bergamot 1,5 lt Pet

CarrefourSA reyonlarının Buzlu Çaylar bölümünde yer alan Didi Bergamot, 1,5 litrelik sağlığa uygun pet şişelerde tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Bergamot aromasının o kendine has tadı ve lezzeti damaklarda kalıcı bir etki bırakarak, kolay içimi ile beğeni kazanıyor. İlk yudumuyla serinletici etkisini tüm vücuda yayan ürün, her mevsim ve her yemeğin yanında zevkle tüketiliyor. Ara öğünlerde yüksek kalorisi ve zengin içeceği ile büyüme çağındaki çocukların enerji ve sıvı alımlarına destek oluyor. Özellikle yoğun egzersiz yapan sporcuların artan enerji ve sıvı gereksinimlerinde ek destek ürün olarak tüketilebiliyor ve vücuda verdiği zindelik ve canlılık hissi nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor.

Bergamot yapraklarının muhteşem kokusunu ve hoş aromasını kalıcı olarak damaklarda bırakan çay, soğuk olarak tüketiliyor ve sıcak yaz günlerinin en aranan içecekleri arasında yerini alıyor. Son yıllarda alternatif bir soğuk içecek olarak sofralarda yerini alan Didi, aynı zamanda diüretik etkisi ile de vücutta biriken fazla suyun dışarı atılmasında rol oynuyor ve oluşan ödemin çözülmesinde vücuda destek veriyor. Özellikle bergamot aromasına düşkün tüketiciler tarafından aranılan bir lezzet olan soğuk içeceği, 1.5 litrelik sağlıklı pet şişelerde güvenle satın almak için sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu : 449610

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız