Didi Bergamut Buzlu Çay 2,5 Lt #30023232 | CarrefourSA
Marka: DIDI

Didi Bergamut Buzlu Çay 2,5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,50 TL 35,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Bergamotun kendine has enfes kokusu, soğuk çayın ferahlatıcı etkisi ile birleşerek lezzeti bardaklarınıza taşıyor. CarrefourSA reyonlarında Buzlu Çaylar bölümünde yer alan Didi Bergamut Buzlu Çay, muazzam lezzeti ile yemeklerde ve sıcak havalarda size eşlik ediyor. Özenle toplanmış taze çay yaprakları, kullanılarak hijyenik ortamlarda el değmeden hazırlanan ürünü, gönül rahatlığı ile hem kendiniz hem de aileniz için tercih edebilirsiniz. Tatlı ve çeşitli aperatiflerin yanında soğuk çay servisi yaparken bardağın içine taze nane yaprakları ve minik buz küpleri koyarak sunuma daha iştah açıcı bir görünüm kazandırabilirsiniz. İçeceğin fazla gelmesi durumunda ağzını iyice kapatarak son kullanma tarihine kadar buzdolabında güvenle muhafaza edebilirsiniz. 2,5 lt.lik aile boyu şişelerde sunulan bergamotlu soğuk çayı denemek için hemen şimdi sepete ekleyebilir; dilerseniz kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
su, şeker, asitlik düzenleyiciler(sitrik asit, Trisodyum Sitrat) Siyah çay ekstraktı, Aramo verici (BERGAMOT), Antioksidan (Askorbik asit), Çaydan gelen kafein içerir. (Maksimum 80 mg/L

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇAYKUR MERSİN PAZARLAMA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / MERSİN

İşletme Kayıt No
TR-54-K-000170

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 34
Enerji (kj) 145
Karbonhidrat (g) 8.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız