Didi Limon Buzlu Çay Pet 2,5 Lt #30023236 | CarrefourSA
Marka: DIDI

Didi Limon Buzlu Çay Pet 2,5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,50 TL 35,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
CarrefourSA reyonlarında buzlu çaylar kategorisinde yer alan Didi limonlu çay, tadı ile olduğu kadar serinletici etkisiyle de ön plana çıkıyor.Özenle seçilen yaprakları içeceğin yapımında kullanan Çaykur, soğuk çay sektöründe adından övgü ile söz ettiriyor. Marka, çay yapraklarını rahatlatıcı bir etkiye dönüştürüyor. Limonun ferahlatıcı etkisini buzla birleştirip farklı bir tat meydana getirerek, çay severler için değişik bir lezzet yaratıyor. Farklı boyutlara sahip olan buzlu çay 2,5 litrelik şişeler halinde de piyasaya sunuluyor. Böylece arkadaşlarınızla beraberken veya büyük sofralarda da size eşlik etmesine olanak tanıyor. Buzlu çay özellikle sıcak yaz aylarında yardımınıza koşuyor ve sevdiklerinizle beraber ferahlayarak hoş sohbetlerinize gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Ürün, kış aylarında da yaz esintisini size getiriyor. Yemeklerinizin yanında, mola zamanlarınızda veya dilediğiniz anlarda buzlu çayı tüketebilir, Ferahlatıcı lezzeti ile adından söz ettiren Didi Limon Buzlu Çay'ı denemek, ayrıcalıklı tadına bakmak için, hemen şimdi sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
su, şeker, asitlik düzenleyiciler(sitrik asit, Trisodyum Sitrat) Siyah çay ekstraktı, Aramo verici (Limon), koruyucular(potasyum sorbat, Sodyum Benzoat) Antioksidan (Askorbik Asit),Didi soğuk çay limon aromalı içecek Çaydan gelen kafein içerir. (

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Diğer Uyarılar
Kafein İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇAYKUR MERSİN PAZARLAMA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / MERSİN

İşletme Kayıt No
TR-54-K-000170

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 28
Enerji (kj) 118
Karbonhidrat (g) 7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız