Dimes Karışık Meyve 1 Litre Tetra Paket #30098729 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Karışık Meyve 1 Litre Tetra Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL

adet
Yıl içinde yaz ve kış mevsimlerinde farklı lezzetler ile üretilen elma, şeftali, portakal, mandalina, kayısı, kiraz, üzüm gibi birçok farklı meyve her biri farklı vitaminleri ve lezzetlere sahip olarak ayrı şekilde tüketebileceği gibi karışık meyve suyu şeklinde de tüketilebilir. Karışık meyve suyu lezzeti için en doğal içeriği sağlayan Dimes markası, özel bir şekilde sağlıklı ambalajı ile ürettiği Dimes Karışık Meyve 1 lt Tetra ürünü sayesinde tereddütsüz ve keyifli bir tüketim sağlıyor. Dimes markasının meyve suyu ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.CarrefourSA mağazalarında İçecekler reyonu içerisinde Meyve Suyu bölümünde ulaşabileceğiniz Dimes Karışık Meyve 1 lt Tetra ürünü, hiçbir katkı maddesi içermeden sadece doğal meyve suları ve doğal malzemeler ile üretiliyor. akşam yemeğinde soğuk ve lezzetli bir içecek için tercih edebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Meyve Oranı: en az %50. Kısmen konsantreden üretilmiştir. İçindekiler: Su, elma suyu konsantresi, şeker* (sakkaroz/ fruktoz-glukoz şurubu), şeftali püre konsantresi, portakal suyu konsantresi, üzüm suyu konsantresi, asitlik düzenleyici (sitrik asit), doğal aroma verici (portakal), antioksidan (askorbik asit), A vitamini.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.İçmeden önce çalkalayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DİMES GIDA SAN. VE TİC. A.Ş-mek, Sivat Cd. No:4, 34785 Dudullu Osb/Sancaktepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 47
Enerji (kj) 200
Karbonhidrat (g) 11.2
Şekerler (g) 10.5
Protein (g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız