Dimes Sıkma Elma Suyu 700 ml #30137844 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Sıkma Elma Suyu 700 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
85,00 TL 68,00 TL

CarrefourSA Kart İle
Dimes Sıkma Elma Suyu 700 ml taze ve dalından organik elmalardan katkısız olarak üretilmiştir. Hayatınızın her anının değerli olduğunu bilen Dimes, keyifli zamanlarınıza eşlik etmek için organik ve besin değeri yüksek meyve suları sunuyor. Dalından özenle toplanan lezzetli elmaları en doğal hali ile kalacak şekilde şişeleyen Dimes, rendelenmiş elmaların doğal lifli ve yoğun kıvamını koruma altına alarak raflara taşımaktadır. Türkiye'de koruyucusuz uzun süreli raf ömrüne sahip sıkma meyve suyu kategorisini tüketiciye sunan Dimes, ilk ve tek doğal sıkma elma suyunun lezzetinden bir kayıp vermeden şişelenmesi için çalışmaktadır.700 ml cam şişeler içerisinde 6 adet elmanın doğal halinden kayıp vermeden sıkılması ile şişelenen meyve suyu, ‘Moments’ sloganı ile en eşsiz anlarınıza eşlik etmektedir. Ürünü CarrefourSA içecekler reyonlarında meyve suyu nektarı bölümlerinde rahatlıkla bulabileceğiniz ürünü, online olarak sepetinize ekleyebilir, bir tık ile satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Elma Püresi,Elma Suyu

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda gluten, süt ve süt ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz. İçmeden Önce Çalkalayınız. Serin, Kuru Ve Güneş Işığı Almayan Ortamlarda Depolanmalıdır. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Muhafaza Edilmeli Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir. Kapak Butonu Bombe Yapmış Veya Sızdırmı

Süzme Ağırlık
700

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Dimes Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa/İzmir

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 45
Enerji (kj) 191
Karbonhidrat (g) 11.2
Şekerler (g) 10.4
Protein (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız