Doğal Sofra Sıvı Stevia Tatlandırıcı 180 ml #30132495 | CarrefourSA

Doğal Sofra Sıvı Stevia Tatlandırıcı 180 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
57,25 TL

Doğal Sofra Sıvı Stevia Tatlandırıcı 180 ml

Tatlı herkesin olmazsa olmaz zevkleri ve ihtiyacıdır. Az ya da çok herkes tatlı ya da tatlı içeren gıdaları tüketmektedir. Fakat şekerin bilinen faydaları yanından bilinmeyen zararları da mevcuttur. Bu zararlardan uzak kalmak ya da sevdiklerinizi uzak tutmak için ya da bazı sağlık sebepleri nedeni ile şekerden uzak olmak için doğal tatlandırıcılar kullanmak gerekmektedir. Stevia sıvı tatlandırıcı 180 m bu nedenle üretilmiş bir üründür.

Özel beslenme, diyet ya da sağlıklı beslenme nedeni ile şeker tüketemeyen ya da tüketmek istemeyen grup için üretilen Stevia sıvı tatlandırıcı 180 m özel damlam-lıklı formülü sayesinde ve özel formülü ile hayatınızı kolaylaştıracak ve yemeklerinize tat katacaktır.

Hemen her yaş grubu gıda hazırlıklarında kullanabileceğiniz ürün ile çok keyifli ve sağlıklı tatlılara ve atıştırmalıklara sahip olabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Stevia markalı sıvı tatlandırıcı ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve onları satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan tatlandırıcılar reyonunda Stevia marka doğal sıvı tatlandırıcı seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Stevia Ekstrakt ( Stevia Rebaudiana ), Antioksidan ( Potasyum Sitrat ), Koruyucu ( Potasyum Sorbat), Asitlik düzenleyici ( Sitrik Asit ), Deiyonize Su

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve güneş görmeyen yerde saklayınız

Kullanım Talimatı
Kullanmadan önce çalkalayınız.Naturpy glutensiz sıvı stevia sıcak ve soğuk içecekler, komposto , reçeller, muhallebi, pasta, kek, kurabiye unlu mamullerde de şeker yerine kullanılabilmektedir

Diğer Uyarılar
5 Damla Stevia, 1 küp şekere eş değerdir

İşletme Kayıt No
TR-34-K-062203

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız