Dolcia Çikolatalı Puding 4x100 Gr #30018567 | CarrefourSA
Marka: DOLCIA

Dolcia Çikolatalı Puding 4x100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,50 TL

adet

Şahane çikolata aroması, diğer karamel, kahve, vanilya, fındık ve muzlu ürünlerinde olduğu gibi mükemmel olan, diğer rakip markalarla gerek tat gerekse kıvam açısından yarışabilecek bir atıştırmalık olan Dolcia Çikolatalı Puding, çok kaliteli bir yiyecektir. Krem karamelle arası iyi olmayan tüketicilere krem karameli sevdirmiş bir tatlı olarak ön plana çıkan bu ürün, fiyat uygunluğuna göre de enfes lezizliktedir. Evde, ofiste, tüm yaşam alanlarında atıştırmalık olarak rahatlıkla tüketilebildiği için çocuklarımızın okulda yemeleri için beslenme çantasında da değerlendirilebilir bir üründür.

 

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Unlu Mamüller ve Tatlılar bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Ülker markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Dolcia Çikolatalı Puding’i sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız