Dr. Oetker Meyve Parçaları 70 G #30274040 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Meyve Parçaları 70 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kullanımı: Kek, muffin, kurabiye, parfe, dondurma, pasta, cupcake, sütlü tatlılar, aşure, meyveli yoğurt, sütlü meyveli yulaf gibi tariflerinizde kullanabilirsiniz.

Öneriler: Kek, muffin, kurabiye vb. gibi pişmeli tariflerde meyve parçalarını doğrudan kullanabilirsiniz. Hamur veya karışımı hazırladıktan sonra meyve parçalarını ilave edip kısa bir süre daha karıştırın veya yoğurun. Parfe, krema, dondurma vb. pişmeden hazırlanan tariflerde, meyve parçalarını eklemeden önce 5-10 dakika suda bekletip iyice süzdükten sonra kullanın. Tarifi hazırladıktan sonra meyve parçalarını ilave edip karıştırın. Yoğurt, sütlü yulaf vb. gibi tariflerde meyve parçalarını ekleyip yaklaşık 5 dakika beklettikten sonra servis yapın. Muhallebi, aşure, sütlaç, irmik tatlısı vb. tariflerde meyve parçalarını kaynamanı  son 1-2 dakikasında ekleyin.

İçindekiler: Kuru üzüm (%26), kuru kayısı (%26) (kükürt dioksit), şeker, portakal kabuğu (%5,9), su, kuru incir (%24), asitlik düzenleyici (sitrik asit), koruyucu (potasyum sorbat).

Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürünü içermez.

Enerji ve besin ögeleri (100 g’da)

Enerji: 1245 kJ / 294 kcal, Yağ: 0,4 g, Doymuş yağ: 0,1 g, Karbonhidrat: 65 g, Şekerler: 58 g, Protein: 3,3 g, Tuz: 0,14 g

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız