Dr. Oetker Şekerli Vanilin Ekonomik 10'lu Paket #30060312 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Şekerli Vanilin Ekonomik 10'lu Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,50 TL

adet
Seçkin aroması ile tatlı ve pasta tariflerinin  vazgeçilemez yardımcısıdır. Yapacağız tariflere lezzetli bir aroma veren Dr. Oetker Şekerli Vanilin Ekonomik CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Dondurma, unlu mamuller, içecekler, çikolata, şekerlemeler, jelatinli tatlılar ve pek çok gıda ürününde vanilya yerine kullanılır. Vanilya özel bir fasülyeden (baklagil) elde edilmektedir ama vanilyanın ana aroma bileşeni olan vanilin üretimi çok daha ucuzdur. Etil vanilin gerçek vanilyaya en yakın tadı veren türevidir. Vanilin, kimyada 4-hidroksi-3-metoksibenzaldehid ismiyle bilinen, tabii olarak vanilyanın meyvesinde glikozit halinde bulunan hoş kokulu bir madde. İğne kristaller halinde, renksiz, ergime noktası 82 °C olan bu aromatik bileşik, alkolde, eterde ve yağlarda soğukta dahi çok iyi çözünür Fakat kaynar suda çok az çözünür. Kapalı formülü C8H8O3 olan vanilinde hidroksi(-OH) ve karbonil(-C=O) grupları bulunmaktadır. Vanilya bitkisinden elde edildiği gibi sentetik olarak da elde edilir.

Güven ve sürdürülebilirlik Dr. Oetker ailesi için çok önemli faktörlerdir. Neredeyse tüm tüketiciler - Almanya'da % 97 civarında- markayı bilmekteler ve ona büyük bir güven duymaktadırlar. Tekrarlanan bağımsız anket ve araştırma sonuçları Dr. Oetker’in hep pazarda liderlerden biri haline gelmesi ve güvenilir gıda markaları arasında yer aldığını göstermektedir. Tüketicilerin bu markaya güvenleri 100 yılı aşkın bir süredir devam etmektedir.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, VANİLİN(%3)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız