Pakmaya Instant Kuru Hamur Mayası 3x10 G #30039166 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Instant Kuru Hamur Mayası 3x10 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,55 TL 14,84 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Pakmaya Instant Kuru Hamur Mayası 3*10g, mutfağınızda lezzetli ekmekler ve hamur işleri yapmanıza izin veriyor. Her bir pakette 500 ile 1000 gram un için ideal miktarda maya bulunan pasta malzemeleri ürünü, kullanım esnasında ölçümle vakit kaybetmenizin önüne geçiyor, pratik bir kullanım sunuyor.

Pakmaya Instant Kuru Maya Nasıl Kullanılır?

Özel bir formüle sahip olan kuru mayayı, herhangi bir sıcak sıvı içerisinde çözdürmenize gerek kalmadan doğrudan kullanabiliyorsunuz. Kullanacağınız tarife bağlı kalarak ürünü değerlendirebilir, mayanın çalışmasına izin vermek için elde ettiğiniz hamur karışımını fırına vermeden evvel ılık ya da sıcak bir yerde bekletebilirsiniz. 

Ürünü Nerelerde Kullanabilirsiniz?

Pakmaya Instant, içeriğinde bulunan organizmaların hamur içerisindeki yağ, şeker ve su ile tepkimeye girmesiyle hamuru kabartıyor ve hamura lezzet katıyor. Ürünü; buğday, yulaf, çavdar ve diğer un çeşitlerini kullandığınız tatlı ve tuzlu çörek çeşitlerinde, hamurlu tatlılarda, böreklerde ve poğaça gibi tariflerde değerlendirebilir, evinizde kendi ekmeğinizi yapmak için kullanabilir ya da sirke yapımı gibi bazı fermantasyon gerektiren durumlarda tercih edebilirsiniz. Mutfağınızda lezzetli hamur işleri yapmak için instant kuru mayayı hemen satın alabilirsiniz.  

Ürün Kodu: 30039166 

İçindekiler Bilgisi
Doğal maya (saccharomyces cerevisiae), bitkisel emülgatör, (sorbitan monostearat)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Kullanım Talimatı
500G-1Kg un için paketin tamamı önerilmektedir. Suda eritmeden doğrudan una ilave edilir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PAK GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş.-Köseköy, Ankara Cd. No:277, 41250 Kartepe/Kocaeli

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000733

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız