Dr. Oetker Mısır Nişastası 150 G #30001696 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Mısır Nişastası 150 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
17,90 TL

adet
30001696 DR.OETKER MISIR NİŞASTASI 150 GR

İnce granüllü, ideal kıvam veren ve topaklanma yapmayan, ayrıca özel tasarlanmış kilitli ambalajı sayesinde kullanım ve saklama kolaylığı sağlayan Dr. Oetker Mısır Nişastası CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Mısır nişastası, mısır (darı) tanelerinden elde edilen nişastadır. Nişasta, tanelerin besi dokusundan elde edilir. Mısır nişastası, sosların ve çorbaların yoğunlaştırılmasında, mısır şurubu ve diğer şekerlerin yapımında kullanılan oldukça popüler bir gıda maddesidir. Mısır nişastası 1840 yılında Jersey City, New Jersey' de buğday nişastası fabrikasında denetimci olarak çalışan Thomas Kingsford tarafından keşfedilmiştir. 1851'e kadar, mısır nişastası öncelikli olarak çamaşır nişastalamada ve diğer endüstriyel kullanımlarda değerlendirilmiştir. Çoğunlukla yemek pişirmek için evde kullanılır fakat, çeşitli endüstrilerde pek çok amaç için kullanımı da mevcuttur; belirli ürünlerde kimyasal katkı olarak ya da bazı hastalıklarda tıbbi tedavi olarak kullanılabilmektedir.

Yemeklerinizde güvenle kullanabileceğiniz doğal ve sağlıklı mısır nişastasını Dr. Oetker kalitesi ile sizlere sunuyoruz. Senelerin biriktirdiği tecrübe ve güven ile üretimine durmadan devam eden Dr. Oetker ile şimdi kaliteli ve doğal mısır nişastası sizleri bekliyor.

İçindekiler Bilgisi
MISIR NİŞASTASI

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 354
Enerji (kj) 1503
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 87.4
Protein (g) 0.4
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız