Dr. Oetker Şekerli Vanilin 15'li #30090782 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Şekerli Vanilin 15'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,25 TL

adet
"Dr Oetker Sekerli Vanilin 15'li
Tatlı malzemeleri bölümünde yer alan Dr Oetker Şekerli Vanilin 15'li seçkin aroması ile hamur işlerinin, tatlıların, içeceklerin ve pastaların lezzetini artırıyor. Şeker ve vanilinden oluşan toz karışımın diğer malzemeler ile iyice kaynaşabilmesi için çırpma işleminden önce eklenmesi gerekiyor. Çölyak hastalarının da rahatça tüketebilmesi için kurulmuş olan özel hatta glutensiz olarak üretilen ürünün 1 poşeti 500 gram una veya 1 litre süte yeterli geliyor. Karbonhidrat içeriği yüksek olan şekerli vanilin, kullanıldığı tariflerde topaklanmaya neden olmuyor. Yiyeceklere hoş koku kazandıran vanilin ürün içeriğinin yüzde 3’ünü oluşturuyor.
Yüksek kalite standartları çerçevesinde gıda güvenliği ön planda tutularak üretilen şekerli vanilin, kolay kullanım için 5 gramlık poşetler halinde paketleniyor. Kullanılan ölçüye göre ihtiyaç duyulan kullanım miktarı değişebildiği için ürün 15’li paket halinde sizlere sunuluyor. Her poşetin arkasında yer alan farklı tarifler sayesinde ailenize veya misafirlerinize lezzetli gıdalar hazırlayabilirsiniz. Ürünün son kullanım tarihine dikkat edilerek tüketilmesi ve kuru, kokusuz, serin ortamda muhafaza edilmesi tavsiye ediliyor.
Hazırladığınız tariflere lezzet katan Dr Oetker Vanilin’i sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 181117
"
İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, VANİLİN(%3)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız