Dr. Oetker Pudra Şekeri 250 G #30098447 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Pudra Şekeri 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,50 TL

adet
"Dr. Oetker Pudra Şekeri 250 g

Sıra dışı tatlılar yapmaktan keyif alıyorsanız, CarrefourSA'da aradığınız ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tatlı Malzemeleri reyonlarında bulunan Dr. Oetker Pudra Şekeri 250 g sayesinde mutfakta harikalar yaratacaksınız ve misafirleriniz için hazırlayacağınız nefis tatlılara imzanızı atacaksınız.
Tatlı ve farklı tarifler konusunda uzman markaların başında gelen Dr. Oetker yılların getirdiği birikimle ürettiği pudra şekeriyle size ilham veriyor. Birçok tatlının tamamlayıcısı olan pudra şekeri, sizin de birbirinden farklı tatlar ortaya koymanızı sağlayacak. Ürün, her zaman mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan olacak. Tatlılarınız pudra şekeri sayesinde hem daha güzel görünecek, hem de daha lezzetli olacak.
Topaklanmayan, akışkan bir kıvama sahip olan pudra şekeri, bu sayede tatlılarınıza istediğiniz gibi şekil vermenizi ve şeker miktarını rahatça ayarlayabilmenizi sağlar. Kurabiyeden sütlü tatlılara ve soslara kadar pek çok tarifte kullanılabilen ürüne, mutfakta her zaman ihtiyaç duyabilirsiniz. Ürünü, bilindik tariflerin yanı sıra krokan, glazür, meyve salatası gibi tariflerde de güvenle kullanabilirsiniz. Tatlı pişirmeyi keyif haline getiren, 250 gramlık ambalajlar halinde satılan ürünü hemen satın almak için sepetinize ekleyebilir, CarrefourSA güvencesiyle kolayca sipariş edebilirsiniz.
Ürün Kodu: 73848
"
İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, NİŞASTA, TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİ(TRİKALSİYUM FOSFAT), AROMA VERİCİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 397
Enerji (kj) 1688
Karbonhidrat (g) 99.3
Şekerler (g) 98.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız