Eti Benim O Lokmalık 3 Parça 240 Gr #30082562 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Benim O Lokmalık 3 Parça 240 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,30 TL

adet
CarrefourSA Kart ile 3 Al 2 Öde
Eti Benim O Lokmalık 3'lü 198 g Herkesin sıcak ya da soğuk içeceklerin yanında tüketmeyi sevdiği bisküviler, farklı lezzet ve içeriklere sahiptir. CarrefourSA tarafından Tatlı Bisküviler reyonunda sunulan Eti Benim O Lokmalık 3'lü 198 g ile marshmallowlu bisküvinin çikolatayla muhteşem dansına tanık olacaksınız. Hindistan cevizi parçacıklarıyla donatılan ürün, ağızda hemen dağılan yapısıyla atıştırmalık saatlerinizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. Çantanızda taşıyabileceğiniz boyutlarda üretilen yiyecek evde olmadığınız zamanlarda da size eşlik edebilir. Tükettikten sonra tokluk hissi yaşamanızı sağlayan ürün yumuşak yapısı ve bir lokmada yenebilecek boyutlarıyla, özellikle küçüklerin severek tükettiği ürünler arasında yer alır. Konuklarınıza çay ve kahve gibi sıcak içeceklerin yanında servis edebileceğiniz çikolata kaplı bisküviyi, yemek sonrası veya öğle arası saatlerinizde atıştırmalık olarak da değerlendirebilirsiniz. Şehirler arası seyahatlerinizde de açlığınızı bastıracak ürünü buzdolabında saklayarak çikolata kaplamasının erimesini engelleyebilirsiniz. 198 gramlık 3’lü paketlerde sunulan lezzetli ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Seker, Bitkisel Yağ (Palm, Aygiçek, Pamuk, Kanola), Invert Seker Surubu Pastörize Yumurta, Kabarticılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), Tam Buğday Unu, Tuz, Aroma Veriiler, Emülgatör (Mono ve Digliseritlerin Diaşetil Tartanik Asit Esterleri), Karamelze Şeker Surubu, Un Işlem Maddesi (Sodyum Metabisülfio), Kuvertiür Gikolata 32,3 (Seker, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, PeynirAltı Suyu Tozu (Sut Urünū), Yağsiz Süt Iozu, Yaği Azaltilmış Kakao loZu, Emülgatörler (Aygiçek Lesitini, Paligliserol Polirisinolaty, Aroma Verici (Vanilin), Tuz, Kakao Kuru Maddesi En Az %35], Marshmallow %22,8 [Şeker, Invert Seker Surubu, Misır Nişastası, Nem Verici (Sorbitol), Yenilebilir Siğır Jelatini, Laktoz (Süt Urünü), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Aroma Verici), Hindistan Cevizi %5,2.

Alerjen Bileşenler
Gluten,yumurta,süt içerir.Eser miktarda fındık,soya ürünü ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Buzdolabına koymayıp,12-18 derecede muhafaza ediniz.Isıdan ,kokudan,nemden uzak tutunuz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 450
Enerji (kj) 1888
Yağ (g) 20
Doymuş Yağ(g) 12
Karbonhidrat (g) 62
Şekerler (g) 38
Lif(g) 2.7
Protein (g) 5.3
Tuz(g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız