Frosch Limonlu Bulaşık Deterjanı 750 ml #30050336 | CarrefourSA
Marka: FROSCH

Frosch Limonlu Bulaşık Deterjanı 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
107,50 TL

adet
Frosch Bulaşık Losyonu Limon 750 Ml

Temizlik ürünlerinin mutfak malzemeleri arasında yerini alan Frosch bulaşık losyonu limon 750 ml ile sizler de kirli bulaşıklarınızı en hijyenik şekilde temizlemek isterseniz doğru ürünü buldunuz. Frosch öncülüğünde karşınıza çıkarılan ürün, içeriğindeki limon özüyle temizlik işlemlerinizi mis kokusuyla taçlandırmaktadır. Limon kabuklarıyla elde edilmiş olan yağ çözücülerle sadece kirli bulaşıklarınızda söz konusu olan yağları ve yemek kalıntılarını uzaklaştırmakla kalmayacak olan bu ürün cildinize de dost olabilecek. Böylece sizler bulaşığın ellerini tahriş ettiğini söyleyenlerden biri olmayacaksınız. Güvenle kullanabileceğiniz bu mucizevî ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Bulaşık deterjanlarının klasik limonlu sıvı deterjanlar bölümünden erişebileceğiniz Frosch bulaşık losyonu limon 750 ml ile bulaşıklarınızdaki kire lekeye son verebileceksiniz. Bitki özüyle dikkat çeken içeriği ürünü cildinizin dostu ilan etmektedir. Bu özelliğini cildinizin pH dengesi ile yakaladığı uyum sayesinde ortaya koyan ürün dermatolojik testlerden geçirilmiştir. Bulaşıklarınızı temizlerken ferah kokusunu da esirgemeyen bu ürün, yemek artıklarının zorluluğunu geride bırakabilecek güce sahip olmaktadır. O halde ürünü iyice akıttıktan sonra tercih etmenizin daha hijyenik olduğu bulaşıklarınız için temizlik vakti.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız