Fümeci Kontrafile Füme Kg #30206988 | CarrefourSA
Marka: FÜMECİ

Fümeci Kontrafile Füme Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
2.099,90 TL

kg
Fümeci Kontrafile Füme

Sevdiklerinizle kırmızı etin en özel lezzetlerinden birini paylaşmaya hazır mısınız? Fümeci Kontrafile Füme ile sofralarınıza lezzetli bir dokunuş yapın!

Kontrafile, dana etinin arka dış kısmından elde edilen kemiksiz bir et türü. Az miktarda yağ oranına sahip olduğundan damağınızda enfes bir tat bırakır!

Fümeci Kontrafile Füme; bütün olarak özenle seçilen kontrafilelerin taze çekilmiş baharatlar ve deniz tuzu ile 3 saat masajlanarak, özel marine odalarında 1 hafta süreyle dinlendirilmesiyle üretilir. 10 saatlik fırınlama işlemi sonrasında doğal meşe, gürgen ve kiraz odunu dumanı eşliğinde tütsülenerek 1 gün boyunca bekletilir ve ardından sofralarınıza ulaşır.

Fümeci Kontrafile Füme’yi soğuk sandviçlerin içine koyarak yiyebileceğiniz gibi, ekmeklerin üzerinde sunarak keyifli atıştırmalıklara dönüştürebilirsiniz. Dana etinin en özel ürünlerinden biri olan Fümeci Kontrafile Füme ile Fümeci'nin diğer ürünlerini birlikte servis ederek soğuk et tabağı sunumları hazırlayabilirsiniz! 

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda gluten içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Fümet Gıda San. Tic. Ltd. Şti.

İşletme Onay No
TR 34-0791

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 129
Yağ (g) 5
Doymuş Yağ(g) 2
Protein (g) 21
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız