Gillette Blue2 Maximum Kullan At Tıraş Bıçağı 8'li #30077724 | CarrefourSA
Marka: GILLETTE

Gillette Blue2 Maximum Kullan At Tıraş Bıçağı 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 23 adet
269,00 TL

33,63 TL / Adet

adet
Gıllette Blue Iı Max 8'li Poşet

Kişisel bakım reyon içerisinde kişisel bakımınızı sağlamak için profesyonel ürünler sizlere sunulmaktadır. Profesyonel markalar tarafından tasarlanan, formüle edilen bu ürünler birbirinden farklı özellikte sizlere sunulurlar. Bu reyon içerisinden yer alan tıraş ürünleri reyonu pek çok ürünü sayesinde herkese hitap eden ürünleri sergiler. Gıllette Blue Iı Max 8'li Poşet banyo tıraş bıçağıdır ve temiz ve pürüzsüz bir cilt için size istediğiniz performansı sağlar. Banyo tıraş bıçağı olduğu için su altında da kullanabilirsiniz. Tıraş bıçakları konusunda profesyonel marka olan Gillette tarafından üretilmiştir. İçerisinde 8 adet tıraş bıçağı bulunur. Tek bıçaklı başlığı, koruyucu kapağı bulunmaktadır. Ürün kolay bir şekilde durulanarak pratikliğini de göstermektedir. Uygulamayı yaparken dikkatli olmakta fayda vardır. Uygulama sonrasında ise ürünü durulamanız yeterlidir. Ürüne tek tık ile CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Gıllette Blue Iı Max 8'li Poşet ürününü tıraş ürünleri reyonu içerisinde, tek kullanımlık jiletler reyonundan, çift bıçaklılar arasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ürün aynı gün içerisinde adresinize gönderilecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız