Hero Baby Sütlü İrmikli Ballı 200 Gr #30240915 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Sütlü İrmikli Ballı 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,50 TL

adet
Hero Baby Sütlü Ballı İrmikli 200g Kaşık Maması Pirinçle tanışmış olan bebeğinize yeni bir tat sunmak istediğinizde bebek beslenmesine uygun balla birlikte irmik doğru bir seçim olacaktır. Hero Baby Kaşık Mama kutularına yalnızca bebek beslenme standartlarına uygun kalitedeki tahıllar girebilir. Besleyici Tahıllar Bebeğinizin sağlıklı gelişimini destekleyecek şekilde vitaminli ve mineralli Hero Baby tahıllı mamaları demir, çinko, kalsiyum ve folik asit kaynağıdır. Türkiye’nin lider tahıllı kaşık mama üreticisi olmanın verdiği sorumlulukla, mamalarımızı ülkemizin her köşesindeki bebeğe en taze şekilde ulaştırmak için modern teknolojilerle üretiyoruz. Ürünlerimizi güvenli tedarik zinciri ve kalite takip sistemini tesislerimizde el değmeden hazırlıyor, hava geçirmeyen özel ambalajlarda sunuyoruz. • Ek besinlere yeni başlayan bebeklerin sindirim sistemleri oldukça hassastır. Bu nedenle ek besinlerle sıra ile tanışmalıdır. Böylece besinleri kolayca sindirebilir. • Hero Baby Ballı İrmikli kaşık mamasında kullanılan bal bebek beslenmesine uygun olduğu analizlerle kanıtlanmış baldır. Bu ürün sayesinde bebeğinize balı güvenle verebilirsiniz. • A, D, C B6, B12 vitaminleri ve Folik asit kaynağıdır. • Hero Baby Sütlü Ballı İrmikli kaşık maması kalsiyum, demir ve çinko kaynağıdır. • Devam sütü içerdiği için ayrıca süt eklemenize gerek yoktur. • Su ile hazırlanır. • Türk Gıda Kodeksi Bebek ve Çocuk Ek Gıda tebliğine göre ürünlerimiz GDO, koruyucu katkı maddesi gibi sağlığa zararlı hiçbir madde içermez.
İçindekiler Bilgisi
Hidrolize edilmiş buğday irmiği (%52,1), süt tozu (%33) [yağsız süt tozu(%75,3), bitkisel yağlar (soya yağı, hindistan cevizi yağı, ayçiçeği yağı, palm yağı), asitlik düzenleyici (potasyum hidroksit), antioksidanlar (soya lesitini, tokoferolce zengin ekstrakt, L-askorbilpalmitat)], şeker, bal (%5,4), dikalsiyum fosfat, maltodekstrin,kalsiyum karbonat, demir-III pirofosfat, sodyum L-askorbat, tarçın tozu (%0,04), çinko sülfat, DL-alfa tokoferol asetat, nikotinamid, retinil asetat, kalsiyum D-pantotenat, D3 vitamini, D-biotin, folik asit, pridoksin hidroklorür, riboflavin, siyanokobalamin, tiamin hidroklorür, filokuinon ve potasyum iyodür.

Alerjen Bileşenler
Süt ve soya ürünü içerir. Gluten içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ,kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde saklayınız.Paket açıldıktan sonra ek gıdayı kendi paketinde serin,kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde saklayınız.Ambalajı açıldıktan sonra paketi 1 ay

Kullanım Talimatı
Tabakta: 150 ml içme suyunu, kaynatıp ılıtınız. 50g (4 yemek kaşığı) toz ek gıdayı, kaynatılıp ılıtılmış suya azar azar ilave ediniz. Çatal ile karıştırarak hazırlayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-005076

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 426
Enerji (kj) 1795
Yağ (g) 10
Doymuş Yağ(g) 3.4
Karbonhidrat (g) 67
Şekerler (g) 26
Lif(g) 2.3
Protein (g) 16
Tuz(g) 0.3
Vitamin A (µg) 375
Vitamin D (µg) 7.5
Vitamin E (mg) 2.7
Vitamin K (µg) 10
Vitamin C (mg) 25
Tiamın (mg) 0.5
Riboflavin (mg) 0.6
Niasın (mg) 8.5
Vitamin B6 (mg) 0.6
Folik asit (µg) 70
Vitamin B12 (µg) 0.5
Biotin (µg) 15
Pantotenik asit (mg) 3
Kalsıyum (mg) 506
Magnezyum (mg) 55.6
Demir (mg) 10
Çinko (mg) 5.7
İyot (µg) 53.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız