İçim Krem Peynir 300 Gr #30092124 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

İçim Krem Peynir 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
73,75 TL

adet
Süt ve kahvaltılıklar kahvaltı dışında pratik öğünler için de tercih edilmektedir. İçim Simitle Krem Peynir Bardak 300 Gr hem kahvaltılarda hem de açlık krizlerini bastırmada tercih edilebilecek son derece yeni bir lezzettir. Yeni olması içeriğindeki Çedar peynirinden kaynaklanmaktadır. Çedar peyniri adını İngiltere’deki Çedar kasabasından almaktadır. Peynirin kökeni de bu kasabadır. Genelde sarı renkli olan peynir aynı zamanda biraz mayhoş bir tada sahiptir. Peynirin üretiminde tercih edilen genelde inek sütüdür. Yağlı bir peynir çeşididir. İçim Simitle krem peyniri de bu üründen hazırlanmıştır. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.İçim Simitle Krem Peynir Bardak 300 Gr için peynir reyonuna uğrayabilir ve hemen alışverişe başlayabilirsiniz. Ürün adından da anlaşılabileceği gibi simitle tüketmek üzere özel hazırlanmıştır. Evinizde hızlı geçiştirmeniz gereken sabah kahvaltılarında İçim simitle peyniri tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinizle yaptığınız uzun kahvaltılarda bu lezzeti doyasıya deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca iş yerinde ekstra öğünler için de yine simitle özel peynirini tercihleriniz arasına alabilirsiniz. Bir simit ve İçim simitle peyniri öğününüz için yeterlidir. Tek yapmanız gereken simidinizi peynirle tüketmektir.
İçindekiler Bilgisi
Peynir (süt ürünü) [kaşar (%38), cheddar (%25)], tereyağ (süt ürünü), emülsifiye edici tuzlar (polifosfatlar, sodyum fosfatlar), kıvam arttırıcılar (ksantan gam, karragenan), yağsız süt tozu, renklendirici (beta karoten), koruyucu (potasy

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C

Diğer Uyarılar
KURU MADDEDE EN AZ %25 SÜT YAĞI İÇERİR.

Süzme Ağırlık
300

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ak Gıda San.ve Tic. A.Ş. Gökgöz Köyü Beylik Yerleri Mevkii 54920 Pamukova/SAKARYA

İşletme Onay No
TR54-0037

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 188
Enerji (kj) 780
Yağ (g) 13
Doymuş Yağ(g) 8
Karbonhidrat (g) 3
Şekerler (g) 3
Protein (g) 13
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız