King Plus Kedi Maması 15 Kg #30082259 | CarrefourSA
Marka: KING

King Plus Kedi Maması 15 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 8 adet
1.299,00 TL

adet

 

Pet shop ürünleri marketlerde de bulunabilir hale gelmiştir. Bu ürünler sayesinde evcil hayvanınızın neredeyse tüm ihtiyaçlarını giderebilmeniz mümkün olmaktadır. Evcil hayvanlar da tıpkı insanlar gibi birtakım ihtiyaçlara sahiptir. Bu ihtiyaçların sürekli ve düzenli bir şekilde giderilmemesi durumunda ise hayvanlarda da birçok istenmeyen durum ortaya çıkabilmektedir. Bu sebeple hayvanların da özellikle yeme, içme, barınma ve sağlık gibi ihtiyaçlarının sürekli olarak kontrol edilmesi ve başarılı bir şekilde giderilmesi gerekmektedir. Hayvanların beslenme ihtiyacının giderilebilmesi için özellikle kediler adına üretilmiş en kaliteli ürünlerin başında King 15 kg kedi makarnası gelmektedir. Ürün, üretim aşamasında bir kedinin ihtiyaç duyabileceği her türlü besin maddesi göz önünde bulundurularak üretilmiş ve bu sayede bu maddeler açısından zengin bir kedi maması hazırlanabilmiştir.

Kedi kuru mamalar reyonunda karşınıza çıkacak olan King 15 kg kedi makarnası ürünü sayesinde kedinizin beslenme ihtiyacını tam manası ile karşılayın. Ürün içerisinde bir kedinin hayatı süresince ihtiyaç duyabileceği her türlü besin maddesini bulundurmakta, bu sayede kedinizi için en optimum mama olma özelliğini taşımaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız