Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Büyük Boy Çilekli 15'li #30007894 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Büyük Boy Çilekli 15'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Büyük Boy Çilekli 15'li

 

Ev düzenini koruyabilme noktasında ilk dikkat çeken husus tabi ki çöp kokusundan uzak bir yaşam alanı olacaktır. Zira bu noktada koroplast koku hapsetme çilek büzgülü büyük çöp torbası hem kokuya hem de düzensizliğe karşı önlem niteliği taşıyacaktır. Ağız kısmının büzgülü olmasından ötürü kullanımının da pratik olduğu bu ürün kolayca taşınabilmeyi de mümkün kılacaktır. Hijyenikliği ile dikkat çeken ürünün çilek kokusuyla çöpün yoğun kokusunu bastırdığı görülecektir. İleri teknolojilerle üretilmiş olan ürünün sağlamlık testlerinden başarıyla geçtiği bilinmelidir. Yapısının koroplast oluşu bu ürünün geri dönüştürülebilecek plastikten üretildiğini göstermektedir.

Ev düzenleme alanının çöp torbası bölümünde yer alan koroplast koku hapsetme çilek büzgülü büyük çöp torbası güvenilir yapısıyla büyük ilgi görmektedir. Çöplerdeki dışarı taşma yahut kokudan çöpün bulunduğu ortamlara girilememe durumlarına en ideal çözüm yolu olan ürün çevreye yönelik zarar vermeyişi ile de büyük ilgi toplamaktadır.

Kullanım alanının sadece çöp olmadığı bu ürünler istenirse kışlık paltoların yahut benzeri eşyaların tozlanmaya karşın önlem olması amacı ile muhafaza edilmesine de yardım edebilmektedir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız