Koska Karışık Lokum 500 Gr #30098146 | CarrefourSA
Marka: KOSKA

Koska Karışık Lokum 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
KOSKA KARIŞIK AROMALI LOKUM 500GR Türk tatlısı denilince akla gelen ilk ürünlerden biri olan lokum, katkısız ve doğal olması sebebiyle de diğer tatlılardan kendine ayrı bir yer edinmiş durumda. Geçmişi yüzlerce yıl öncesine dayanan lokum özellikle ramazan bayramında misafire ikram edilen yegâne tatlı hâlâ. Kuruluş tarihi de yüz yılı geride bırakmış olan Koska firmasının üretmiş olduğu KOSKA KARIŞIK AROMALI LOKUM 500GR ise sizin ve aileniz için sağlıklı bir atıştırmalık. CarrefourSA reyonlarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi reyonlarında bulabileceğiniz lokumu misafirlerinize güvenle ikram edebileceğiniz bir ürün. Misafirlerinize sunacağınız Türk kahvesi ve bir bardak soğuk suyun yanına siz de geleneksel Türk lokumundan ikram etmek isteyeceksiniz. Ailenizin bütün üyelerine güvenle ikram edebileceğiniz lokum, Türkiye’den tüm dünyaya sunulurken aldığı birçok güvenilirlik sertifikası ile de diğer şekerlemelerden büyük oranda ayrılmakta. Evinizde sürekli bulunduracağınız lokum sohbetleri ve ağızları uzun süre tatlandırmaya devam edecek.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, Mısır Nişastası, Su, Doğal Aroma Vericiler (Gül, Limon, Portakal,Nane) Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Renklendiriciler (Antosiyanin, Kurkumin, Paprika Ekstraktı, Klorofil).

Alerjen Bileşenler
Eser Miktarda Fındık, Antepfıstığı, Ceviz Ve Badem İçerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Ve Kuru Ortamda Muhafaza Ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
MERTER HELVA SAN.VE TİC.A.Ş.Cihangir Mahallesi Şehit J.Kom.Onbaşı Ayhan Arslan Sok No:2 Ambarlı Kavşağı 34310 Avcılar - İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000960

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 373
Enerji (kj) 1587
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 92.9
Şekerler (g) 85.8
Protein (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg