Kühne Kuhne Biberiye Turşu 325 Gr #30054489 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Kuhne Biberiye Turşu 325 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL

adet
Kühne Biberiye Turşu 370 Ml Acı ülkemiz yemek kültüründe oldukça büyük bir yere sahip olan lezzetler arasında yer almaktadır. Özellikle ülkemizin kimi yörelerinde yemeklerin neredeyse tamamına yakını içerisinde acı bulunmakta bireyler yemekleri yeteri kadar acı olmadığında tüketmeye tenezzül dahi etmemektedir. Ülkemiz toprağının verimi sayesinde acı biber yetiştirilmesi oldukça kolay olan ülkeler arasında yer almaktadır. Ülkemizde yetiştirilen acı biberler birtakım işlemler neticesinde turşu olarak karşımıza çıkmaktadır. Turşu biberler biraz daha acı olabilmekte ve sahip olduğu ekstra lezzet sayesinde normal acı biberden daha çok beğenilmekte ve daha çok tüketilmektedir. Bu sebep ile bireyler turşu biberiyeler için can atmaktadır. Kühne biberiye turşu 370 ml ürünleri, özellikle acı seven bireyler için aranan lezzet olarak karşımıza çıkmaktadır. Acı biberler kullanılarak üretilmekte olan turşu, yemeklerin yanında sahip olduğu acılık sayesinde oldukça etkili bir lezzet oluşturacaktır. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün sayesinde acı seven aile bireylerini sevindirebilirsiniz. Turşular ve Salamuralar reyonunda bulabileceğiniz kühne biberiye turşu 370 ml ürünlerini buzdolabında saklamanız tavsiye edilmektedir.
İçindekiler Bilgisi
Acı Biber(Biberiye)(%58), Su, Tuz, Sirke, Asitlik Düzenleyici(Sitrik Asit), Stabilizatör(Kalsiyum Klorür), Koruyucu(Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Sodyum Metabisülfit

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
325

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sokak İmpa İş Merkezi No:12 Kat:6 Bykoz/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-015278

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 22
Enerji (kj) 89
Yağ (g) 0.4
Doymuş Yağ(g) 0.4
Karbonhidrat (g) 3.7
Şekerler (g) 0.2
Lif(g) 3.1
Protein (g) 0.7
Tuz(g) 3.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız