L'Oreal Paris De Revitalift Laser P50 #30024995 | CarrefourSA

L'Oreal Paris De Revitalift Laser P50

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
949,90 TL

adet
"Loreal De Revitalift Laser P50
CarrefourSA mağazalarının nemlendirme ve bakım reyonunda yer alan Loreal De Revitalift Laser P50, zaman içinde oluşan kaz ayağı kırışıklıklarını azaltmaya ve cilt yoğunluğunu artırmaya katkıda bulunur. İçeriğindeki özel bileşenler sayesinde cildinizin sıkılaşmasını, pürüzsüz, doğal ve dolgun bir görünüme kavuşmasını kolaylaştırır. Ürün, düzenli kullanım sonrasında, lazer tedavisi ile cilt gençleştirme işlemleri sonucu elde edeceğiniz etkiyi yakalamanıza olanak tanır. Gözle görülür sonuçlar için, en az 4 hafta boyunca ve günde iki kez kullanılması tavsiye edilir.
Ürün içeriğinde bulunan yüzde 3 Pro-Xylane yüksek konsantrasyon, cildi yenilemeye ve leke sorunlarını azaltmaya; refirms ve replumps aktif bileşenler ise, kırışıklıkları azaltıp, cildinizin daha sıkı bir forma kavuşmasına yardımcı olur. Hyaluronik maddeler ile kombine edilmiş LHA akıllı moleküller, cildi tahriş etmeden ve yormadan yeniler. Bu akıllı molekül aynı zamanda cildi derinlemesine nemlendirir. Ürün, yüzünüzü temizledikten sonra dairesel hareketlerle ve nazik bir şekilde cilde masaj yaparak sabah ve akşam kullanılabilir.
Cildinizi nemlendiren, yenileyen ve doğal bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan yaşlanma karşıtı ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 395214
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız