Le Petit Marseillais Duş Jeli Lavanta Balı 400 ml #30123269 | CarrefourSA
Marka: LPM

Le Petit Marseillais Duş Jeli Lavanta Balı 400 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
178,50 TL

adet

 

Kişisel bakım reyonu içerisinde yer alan ürünler eşsiz formülleri ve profesyonellikleri ile kişisel bakımın öncüsü olmuşlardır. Bu ürünler size kişisel bakım reyonu içerisinde sunulmaktadır. Banyo ve duş ürünleri arasında yer alan Lpm Duş Jeli Lavanta Balı 400 Ml banyo yaparken maksimum temizliği ve lavanta kokusunu sizlere sunmaktadır. Kremsi banyo ve duş jeli olan bu ürün banyoda cildinizin yumuşamasını ve nemlenmesini sağlar. Hazırlanılan özel yapısı gereği nemlendirir ve besler. Cildinize hoş bir koku olan lavanta kokusunu sunar. Ekstra yumuşatılmış formülü ile cildinizde kurumayı ve pullanmayı önler. Duş sonrası yumuşak ve nemlenmiş bir cildin keyfini çıkartabilirsiniz. Ürünü CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Lpm Duş Jeli Lavanta Balı 400 Ml ürününü duş jelleri reyonu içerisinden kremli duş jelleri arasından ulaşabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız