Mantar 300 g #30033731 | CarrefourSA

Mantar 300 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,90 TL

Mantar 300 g

Yüksek besin değerleri ve lezzeti ile özel tariflerin temel malzemesi olan mantar, CarrefourSA mantar, mısır reyonunda bulunuyor. Beyaz etli şapkası, küçük sap kısmı ve orta boyu ile kültür mantarı olarak tanınır.

Kendine özgü tadı ve kokusu ile yerini hiçbir şeyin dolduramadığı besinlerden olan mantar; yemeklerde, sotelerde, çorbalarda ve hamur işlerinde çok yönlü kullanımı ile dikkat çeker. Sabah kahvaltılarında ve ara öğünlerde mantarlı omlet yaparak tüketilebilir, temel malzeme olarak ya da yardımcı malzeme olarak yemeklerde kullanılabilir. Fırında yemeği yapılan veya sebzeler ile sulu yemeği hazırlanan ürün, dolmalardan tavuk yemeklerine kadar birçok yemeğe yakışan bir lezzete sahiptir. Haşlanarak salata ya da yemeklerin yanında sote yapılan mantar, tereyağı ile kızartılarak sade halde de yenebilir. Kaşar peynir ile uyumlu bir tada sahip olduğu için kaşarlı yemek tariflerinde ve hamur işlerinde de başarılı sonuçlar verir.

Çok yönlü kullanımıyla birlikte yüksek besin değerlerine sahip olan ürün, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Kısa sürede doğallığını kaybedeceği için küçük paketlerde satılan ve kısa sürede tüketilmesi gereken Mantar 300 g’ı hemen satın alabilirsiniz.

 

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız