Mantar Izgaralık 1000 g #30093021 | CarrefourSA

Mantar Izgaralık 1000 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,99 TL

"Mantar Izgaralık 1000 g

Lezzetli yönüyle ön plana çıkan ızgaralık mantar, sofralarınıza hafif ama son derece lezzetli bir tat getiriyor. Daha ilk günkü tazeliğiyle enfes tatlar yaratmanıza imkan tanıyan 1000 gram ağırlığındaki ürün, ambalajlanmış paketi ile birlikte CarrefourSA reyonlarının Mantar, Mısır bölümünde sizler için sunuluyor.
Mangala uygunluk gösteren iri taneli ve nefis bir lezzete sahip ürünün hijyenik ortamlarda özel olarak paketlenmiş ambalajı, aynı zamanda ürünün tazeliğini uzun süre muhafaza etmesini ve dış ortamın olumsuz etkilerinden korunmasını da sağlıyor. Özenle hazırlanmış doğal ürüne, çocuklarınızın ve diğer aile fertlerinizin beslenmesi için mutfaklarınızda yer verebilir; tarifsiz lezzette akşam yemekleri hazırlayabilirsiniz.
Mantar Izgaralık 1000 g, mangalda pişirilmeye uygun olduğu gibi mutfakta çeşitli yemeklerin yanında garnitür olarak değerlendirmek için de son derece iyi bir seçenek oluşturuyor. Akşam yemeklerinizde soğan, kırmızı biber, kekik gibi sebze ve baharatlarla harmanlayarak sote halinde pilav ve makarna gibi yemeklerinizin yanında servis edebilirsiniz. Dilerseniz hazırladığınız soteyi lavaş ekmeklerinizin arasına koyarak öğle aralarında çocuklarınız için doyurucu öğünler şeklinde sunabilir; dilerseniz de ev yapımı pizzalarınızın üzerine mısır ve zeytin gibi gıdalarla birlikte ekleyebilirsiniz.
Taze ve doğal tadıyla mutfaklarınıza lezzet getiren ürünü hemen sepetinize ekleyerek sipariş verebilir; kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 195054
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız