Maybelline New York The Colossal Big Shot Siyah Maskara #30203533 | CarrefourSA

Maybelline New York The Colossal Big Shot Siyah Maskara

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Maybelline New York The Colossal Big Shot Siyah Maskara

Tek bir hareketle dolgun ve hacimli kirpiklere kavuşmak artık hayal değil! Maybelline New York The Colossal Big Shot Siyah Maskara yalnızca tek katla tüm kirpikleri yoğunlaştırır ve kirpiklerinize inanılmaz bir hacim kazandırır!

Maybelline New York The Colossal Big Shot Siyah Maskara'nın yoğun miktarda kolajen içeren formülü kirpiklere devasa hacim verir. Yüksek pigmentasyonlu yapısı simsiyah ve dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Özel fırça tasarımı en kısa kirpikleri bile kökten yakalayarak muhteşem maskara formülü ile buluşturur. Size de tek adımda dolgunlaşan kirpiklerin tadını çıkarmak kalır!

Maybelline New York The Colossal Big Shot Siyah Maskara'yı kirpik diplerinize yerleştirin. Uçlara doğru zikzak hareketler yaparak ilerleyin. Daha etkileyici bakışlar için Maybelline New York The Colossal Big Shot Siyah Maskara'yı alt kirpiklerinize de uygulayın. Bu adımda yukarıya doğru bakmayı ihmal etmeyin.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız