Namet Blok Tavuk Jambon Kg #30096671 | CarrefourSA
Marka: NAMET

Namet Blok Tavuk Jambon Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
389,90 TL

kg
Namet Piliç Jambon

Et, şarküteri, balık reyonu çeşitli et ürünlerini içeren bir reyondur. En çok tüketilen ürünler işlenmiş gıdalar olarak bilinen jambon çeşitleridir. Namet piliç jambon aynı reyonda yer alan yemesi hafif lezzeti yoğun bir jambon çeşididir. Et ürünlerine göre piliç jambonlar daha hafiftir. Jambonlar kahvaltı sofralarının da vazgeçilmezi olarak kabul edilir. Sabah kahvaltılarınıza harika dilimlenmiş jambonları ekleyebilirsiniz. Güne daha dinç başlamanın yolu bu leziz ve protein yüklü gıdalardan geçmektedir. Kahvaltının yanında tostlarınıza ve sandviçlerinize ekleyebilirsiniz. Pizzaların üstüne koyabilirsiniz. Piliç jambonların ambalajından çıkartılıp hazırlanması son derece kolay bir iştir. Açıldıktan sonra kısa sürede bitirmeye dikkat etmeniz gerekir. Üzerinde verilen süre talimatlarına uyarak buzdolabında saklayabilirsiniz. Birkaç gün kullanmayacaksınız dondurabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında satışta olan jambonları reyonlarımızdan satın alabilirsiniz.

Şarküteri reyonuna uğrayarak buradan jambon çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Ekonomik ve hafif bir jambon seçiminden bulunmak isteyenler için Namet piliç jambon reyonlarda yerini almıştır. Ürünü sepetinize eklediğinizde diğer reyonları gezmeye devam edebilirsiniz. Tüm alışverişiniz bittiğinde jambonlarla beraber satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Mağazamızdan alışveriş yapmanız için iki seçenek sunulmaktadır. Doğrudan ve online alışveriş seçenekleriyle aradığınız tüm gıdaları en kısa sürede temin edebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Piliç eti,patates nişastası,su,baharat karışımı,tuz,kıvam arttırıcı(E407),stabilizör(E450,E452),antioksidan(E316),koruyucu(E250)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Namet Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Aksu Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:132 41420 Çayırova/KOCAELİ

İşletme Onay No
TR41-0027

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 103
Enerji (kj) 434
Yağ (g) 3
Doymuş Yağ(g) 0.7
Karbonhidrat (g) 6
Protein (g) 13
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız