Noki Hazır Yapışkanlı Kitap Kabı 3'lü Kırmızı #30147284 | CarrefourSA
Marka: NOKI

Noki Hazır Yapışkanlı Kitap Kabı 3'lü Kırmızı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7,10 TL

2,37 TL / Adet

CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde

Kitaplarınızı kaplarken uzun süre harcamanızın önüne geçen Hazır Yapışkanlı Kitap Kabı 3’lü Kırmızı paketiyle kütüphanenize renk getiriyor. Hazır yapışkanı sayesinde ekstra bir yapıştırıcıya ihtiyaç duymaz, kitaplarınızı ve ellerinizi kirletmek zorunda kalmazsınız. 3’lü paketiyle satılan ürün, bu sayede yeni alacağınız kitaplar için de elinizde kap bulunmasını sağlayan set ile kitaplarınızı kolayca kaplarsınız.

Kitaplarınız Kütüphanenizi Canlandırsın

Kırmızı rengin canlı karakterini kütüphanenize taşıyan Hazır Yapışkanlı Kitap Kabı, özel malzemesiyle kitaplarınızı dış etmenlere karşı korur. Yırtılma ve çizilmelerin mümkün olduğunca önüne geçen ürün, kitaplarını gözü gibi koruyan okuyucular için vazgeçilmezdir.

Ürün Kodu: 30147284

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız