Nuga Kakaolu Fındık Kreması 350 Gr #30170471 | CarrefourSA
Marka: NUGA

Nuga Kakaolu Fındık Kreması 350 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
97,50 TL

adet
Süt ve kahvaltılık reyonu içerisinde bulunan ürünler kahvaltıların vazgeçilmez tatlarını sizlere sunmaktadır. En lezzetli tatların bulunduğu bu reyon içerisinde yer alan Nuga Kakaolu Fındık Kreması 350gr Nuga markasının Fiskobirlik fındıkları ile hazırlamış olduğu kakaolu fındık kremasıdır.Kahvaltılarınızın daha tatlı ve lezzetli geçmesi için hazırlanan bu ürünün tadını aldıktan sonra vazgeçmek sizler için zor olacaktır. Dünya üzerindeki en kaliteli kakaolar ile ülkemizde yer alan en lezzetli fındıklardan elde edilen bu ürün içerisinde %16 oranında fındık bulunmaktadır. Kahvaltılarınıza lezzet katacak bu ürünü CarrefourSA reyonlarında uygun fiyata bulabilirsiniz.Nuga Kakaolu Fındık Kreması 350gr ürününü krem çikolata ve ezmeler reyonu içerisinde fındık ezmeleri arasında bulabilirsiniz. Bulunduğu reyon içerisinden ürünü tek tık ile sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme yapabilir, dilerseniz de online olarak güvenli ödeme yapabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Şeker , bitkisel yağlar(değişen miktarda fındık , ayçiçek , pamuk) Fındık (%16), Kakao Tozu (%7), yağsız süt tozu , peynir altı suyu tozu (süt ürünü) , laktoz (süt ürünü) , emülgatör (soya lesitini) , aroma verici (Vanillin).

Alerjen Bileşenler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, SOYA, FINDIK

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FİSKOBİRLİK ENTEGRE FINDIK İŞLEME TESİSLERİ SAN.VE

İşletme Kayıt No
TR-28-K-000146

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 539
Enerji (kj) 2248
Yağ (g) 32
Doymuş Yağ(g) 6.8
Karbonhidrat (g) 58.7
Şekerler (g) 50.2
Protein (g) 7
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız