Omo Sıvı Active Beyaz ve Renkliler İçin 30 Yıkama 1950 ml #30241463 | CarrefourSA
Marka: OMOMATIK

Omo Sıvı Active Beyaz ve Renkliler İçin 30 Yıkama 1950 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

En Zorlu Lekelerde Etkili, Doğaya Daha Duyarlı!

 

OMO Active Sıvı Deterjan, doğada çözünebilir içerikler ile yenilenen formülü ile en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır. Üstelik %100 geri dönüştürülebilir ve %25 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen şişeleriyle doğaya daha duyarlıdır.

 

Renkli çamaşırlarınızda renk koruma ve etkili leke çıkarma sağlamak için doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formüle sahip Omo Active Sıvı Deterjan’dan tek kapak kullanmanız yeterlidir! Derinlemesine temizliğinin yanı sıra Omo Active, özel parfümü sayesinde çamaşırlarınızın uzun süre mis gibi kokmasını sağlar.

 

Doğaya daha duyarlı şişe, leke çıkarıcı kapak!

 

Özel tasarımlı şişenin, leke çıkarıcı kapağı ile yapılan doğru dozlama, fazla deterjan kullanımının önüne geçerek çamaşır makinesinin durulama için gereğinden fazla su harcama ihtimalini engeller. Leke çıkarıcı kapak ile Omo Active Sıvı deterjanı makinenizin direkt ana yıkama gözüne dökebilir veya leke çıkarıcı kapağın içine doldurduğunuz deterjanı doğrudan çamaşır makinesinin içerisine yerleştirilebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz, bir miktar Omo Active Sıvı deterjanı inatçı lekelerin üstüne dökerek, leke çıkarıcı kapağın arkasında yer alan tırtıklı yüzey yardımı ile lekelerin yumuşatılması için de kullanabilirsiniz.

 

Doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formülü ve doğaya daha duyarlı şişesi ile Omo Active Sıvı Deterjan, tüm lekelere ve kirlere ilk yıkamada veda etmenizi sağlar. Ayrıca Yeni Omo içeriğinde yer alan ferahlatıcı etkiye sahip parfümü ile çamaşırlarınızın uzun süre güzel kokmasını mümkün kılar.

 

Çamaşırlarınızda etkili leke çıkarma için tek kapak OMO yeter!

 

Kirlenmek Güzeldir!

İlk yıkamada bile en zorlu lekelerde etkili

Doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formülasyon

Sıfır deterjan kalıntısı

Kısa programda ve düşük sıcaklıkta etkin performans

Beyazlar ve renkliler için

Özel parfümü ile uzun süreli ferahlık

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız