Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyahlar İçin Siyahlarınızı Koruyarak En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır 910 ml 14 Yıkama #30346179 | CarrefourSA
Marka: OMOMATIK

Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyahlar İçin Siyahlarınızı Koruyarak En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır 910 ml 14 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 93 adet
125,00 TL

adet

 

Doğada çözünebilir içeriklerle en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır! Yeni Omo Siyahlar Sıvı Deterjan, doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formülasyonu ile giysilerinizi kir ve lekeden arındırır, siyahlarınızın canlılığını korur. Etkin leke çıkarma teknolojisi, renk koruma özelliği ve özel parfümü sayesinde, siyah çamaşırlarınızı etkili bir şekilde temizlemek ve bakım yapmak için özel olarak formüle edilmiştir. Siyah çamaşırlarınızda etkili leke çıkarma sağlamak için doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formüle sahip Omo Siyahlar Sıvı Deterjan’dan tek kapak yeter!

Yeni Omo gelişmiş özel renk koruma formülü sayesinde siyahlar başta olmak üzere, koyu renkli kıyafetleri renk solmalarına karşı korur, en sevdiğiniz koyu renkli giysilerinizi nazik bir şekilde temizlerken, daha uzun süre yeni gibi görünmesini sağlar. Üstelik, parlak ve canlı siyahlar için düşük sıcaklıklarda bile etkili sonuç elde edersiniz. Dilerseniz bir miktar sıvı çamaşır deterjanını inatçı lekelerin üstüne dökerek, leke çıkarıcı kapağın arkasında yer alan tırtıklı yüzey yardımı ile lekelerin yıkama öncesinde yumuşatılmasını sağlayabilirsiniz.

Doğada çözünebilir içeriklerle formüle edilen Omo Siyahlar Sıvı Deterjan, tüm lekelere ve kirlere ilk yıkamada veda etmenizi sağlar. Ayrıca Yeni Omo içeriğinde yer alan ferahlatıcı etkiye sahip parfümü ile çamaşırlarınızın uzun süre güzel kokmasını mümkün kılar. Çamaşırlarınızda etkili leke çıkarma için tek kapak OMO yeter! Kirlenmek Güzeldir! -İlk yıkamada kusursuz leke çıkarma! - Omo Siyahlar Sıvı Deterjan ile kirlenmek güzeldir! - Doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formülasyon! - Capcanlı siyahlar! - Kısa programda bile en zorlu lekelerde etkili! -Siyah ve koyu renkli kıyafetleriniz için etkili leke çıkarma!

  • İlk yıkamada kusursuz leke çıkarma!
  • Omo Siyahlar Sıvı Deterjan ile kirlenmek güzeldir!
  • Doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formülasyon!
  • Capcanlı siyahlar!
  • Kısa programda bile en zorlu lekelerde etkili!
  • Sıfır deterjan kalıntısı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız