Polonez Hindi Füme Göğüs Eti Kg #30123649 | CarrefourSA
Marka: POLONEZ

Polonez Hindi Füme Göğüs Eti Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
929,90 TL 795,00 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
"Polonez Füme Hindi Göğüs Eti Kg
Beyaz etin en hafif ve en az yağ barındıran kısmı olan göğüs etiyle hazırlanan Polonez Füme Hindi Göğüs Eti Kg, füme etin özel, benzersiz isli lezzetini sofralarınıza getiriyor.
Fümeleme işlemi özenle seçilen hindi göğüslerinin önce tuzda bastırılarak fazla suyundan arındırılması, sonrasında ise tuzun arındırılıp ateşin üzerinde uzun süre pişirilmesi ile gerçekleşiyor. İşlem sonrası su oranı oldukça azalan et böylece buzdolabında uzun süreli saklanabiliyor. Polonez hindi füme, büyük paketlerden kesilip dilimlenerek, istediğiniz gramajda paketlenerek tamamen kullanımızına uygun şekilde size sunuluyor. Hem bol miktarda alıp dondurucunuzda saklayabilmenizi hem de ihtiyacınıza göre alıp her an en taze şekliyle tüketebilmenizi sağlıyor.
En fazla %1 yağ oranı ile dikkat çeken, doyurucu olduğu kadar hafif olan ürün diyet yapanlar tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Genellikle kahvaltılarda tek başına tüketilen hindi göğüs füme, alternatif olarak da pizza, tost, omlet gibi yiyecekleri zenginleştirmek için kullanabililiyor. CarrefourSA tarafından “Parça Hindi - Kanat, But, Göğüs, vb.” Bölümünden sizlere sunulan ve kendine has tadıyla öne çıkan lezzetli hindi etini hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 457530
"
İçindekiler Bilgisi
Hindi eti ve yağı,tuz,baharat karışımı,stabilizör (sodyum polifosfat),antioksidan(askorbik asit),koruyucu madde (sodyum nitrit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Trakya Et ve Süt Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. Kaleiçi Mah. Kızılca Sok. No:13/A Çatalca/İSTANBUL

İşletme Onay No
TR34-0061

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 83
Enerji (kj) 351
Yağ (g) 1
Doymuş Yağ(g) 0.3
Karbonhidrat (g) 1
Protein (g) 17
Tuz(g) 1.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız