Rexona Kadın Sprey Deodorant Bambu & Aloe Vera 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 150 ml #30418416 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Kadın Sprey Deodorant Bambu & Aloe Vera 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,00 TL

adet

Bambu ve aloe veranın kendine hayran bırakan uyumundan doğan doğal kokular eşliğinde bir gün geçirmek mümkün olabilir mi? Söz konusu Rexona Bambu & Aloe Vera deodorant ise elbette olabilir! Rexona Bambu & Aloe Vera, yepyeni yapısı sayesinde hareketli dolu günlerinize doğal bir koku ve bol ferahlık katmaya aday deodorant olabiliir.
10 yıl içerisinde geliştirilen patentli üstün teknolojisiyle* yenilenen Rexona Bambu & Aloe Vera, içerdiği bambu ve aloe vera özlerinin birlikte yakaladığı uyum sayesinde sizi alışılmışın dışında doğal bir kokuyla tanıştırmaya hazırlanıyor. 72 saat boyunca kesintisiz ve kalıcı koruma sağlayan Rexona Bambu & Aloe Vera sprey deodorant, doğal kokusuyla gün boyu hareketinizin destekçisi olan ürünlerin arasında öne çıkıyor. 
Hareketli günlerin beraberinde getirdiği en büyük olumsuzluklardan biri olarak kabul edilen ıslaklığın da önüne geçmeyi başaran Rexona Bambu & Aloe Vera, rahatça hareket ederken kuru ve ferah hissetmenize yardımcı olur. Rexona Bambu & Aloe Vera, bu sayede size; gün içerisinde koltuk altınızdan kaynaklı yaşanabilecek problemleri düşünmenize gerek kalmadan özgürce hareket edebilme şansını tanımış oluyor.
‘’Sprey deodorant işte böyle olmalı!’’ dediğinizi duyar gibiyiz. Patenli üstün teknoloji ile geliştirilmiş olan Rexona Bambu & Aloe Vera ile ter kokusuna karşı bambu ve aloe vera kokuları eşliğinde hareketli ve ferah günler geçirebilirsiniz!
*önceki aerosol teknolojimize göre
Ürünün içindekiler: 
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Glycine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Aqua, Disteardimonium Hectorite, Calcium chloride, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Citric Acid, Silica, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate,  Citronellol, Geraniol,  Hexyl Cinnamal, Limonene.

    Bambu ve aloe veranın doğal kokusuna sahiptir.
•    72 saat kesintisiz ter kokusu ve ıslaklık koruması sağlar.
•    Rexona’nın 10 senede geliştirilen patentli üstün* teknolojisine sahiptir. 
•    Antiperspirant özelliklere sahiptir. 
•    Üstün koruma sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız