Axe Erkek Sprey Deodorant Dark Temptation XL 48 Saat Etkileyici Koku 200 ml #30418617 | CarrefourSA
Marka: AXE

Axe Erkek Sprey Deodorant Dark Temptation XL 48 Saat Etkileyici Koku 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,00 TL 104,30 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

 

Axe etkisi ile etkileyici kokunun çekiciliğini ikiye katlamasını ister misin? Ter kokusuna karşı mücadelende yanında olan yeni Axe Dark Temptation XL Deodorant & Bodyspray erkek deodorantı, 48 saat boyunca kalıcılığını koruyan %100 harika kokusuyla ter kokusunu maskelemez, durdurur. Etkileyici kokusuyla bu sprey deodorant, gün boyu ferah hissetmeni sağlar. Axe’ın etkileyici kokusu üzerindeyken karşı konulmaz hissetmen kaçınılmaz. Üstelik şimdi tam sana göre yeni XL boyuyla Axe Dark Temptation XL ekstra büyük, ekstra çekici! 

Yoğun günlerinde ter kokusunun modunu aşağı çekmesine izin verme. Yeni Axe Dark Temptation XL Deodorant & Bodyspray’in 200 ml XL boyutu ile ter kokusu artık korkulu rüyan olmayacak çünkü Axe ter kokusunu maskelemez, durdurur. Çikolatanın kışkırtıcı lezzetini Axe etkisi ile buluşturan Axe Dark Temptation XL, ter kokusuyla sonuna kadar savaşır. Yepyeni XL boyu, çekici ve havalı kokusuyla tüm vücudunda kullanabileceğin Axe vücut spreyi; gün boyu seni terlemenin getirdiği kötü kokulardan korur. Axe deodorantın etkileyici kokusuyla bitter çikolatanın sınırsız ferahlığı 48 saat boyunca seninle.

Gün boyu harika kokunla herkesi etkilemek ve özgüveninden ödün vermeden hareket etmek için çözüm çok basit. Yeni Axe Dark Temptation XL ile çekiciliğini ikiye katla! Erkek deodorant önerisi arayanlar için ter kokusunu maskelemeden durduran, 48 saat kalıcı yeni Axe Dark Temptation XL Deodorant & Bodyspray: ekstra büyük, ekstra çekici! 

Kullanım: Çalkala, kapağı çevir ve tüm vücuduna uygula. 

İçindekiler: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc Neodecanoate, Isopropyl Myristate, Amyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool.

 

•Ter kokusunu maskelemez, durdurur
•48 saat kalıcıdır
•200 ml yeni XL boyunda
•Çikolatanın kışkırtıcı lezzetini Axe etkisiyle buluşturur
•Tüm vücutta kullanılabilir

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız